Home » Karper

Karper

Voerboot

Voerboot kopen

Wat is een voerboot? De Voerboot is een relatief nieuw begrip in de karperwereld. Net als in de “gewone” wereld wordt de hedendaagse technologie steeds meer toegepast in de visserij. Daar is de voerboot een mooi voorbeeld van. Het woord zeg het eigenlijk al, een boot die karpervoer voor jou verplaatst. Maar een voerboot is niet zomaar een boot. De ... Read More »

Fox beetmelders

Fox micron NX-r

Fox beetmelders De fox beetmelders zijn al sinds lange tijd niet meer weg te denken uit de karpervisserij. De beetmelders van fox zijn een van de populairste en best verkochte beetmelders van de afgelopen tijd. Hoe komt dit? De beetmelders van Fox zijn jarenlang getest en zijn gemaakt van de beste materialen. Hierdoor hebben ze een ontzettende goed beet registratie ... Read More »

Beetmelder

beetmelder

Wat is een beetmelder? Een beetmelder is een opzet stuk die je kan monteren op je rodpod of je banksticks. De beetmelder is ontstaan om de beet registraties beter te maken. Toen er nog geen beetmelders waren moest je als visser contant je hengels in de gaten houden of je beet had. Dit lukte niet altijd natuurlijk en daarom werden ... Read More »

Fox rodpod

Fox ranger rodpod

Fox rodpod Welke Fox rodpods zijn er te krijgen en waar kan ik deze kopen? Er zijn een groot aantal fox rodpods te bestellen in verschillende webwinkels. Elke rodpod heeft zijn eigen specificaties en mogelijkheden. Wij hebben een aantal fox rodpods bekeken en de beste rodpods voor u geselecteerd.   Fox horizon rodpod De fox horizon rodpod is de meest ... Read More »

Rodpod

fox horizon rodpod

Wat is een rodpod? Veel karpervissers gebruiken er al een, maar wat is een rodpod eigenlijk? Een rodpod wordt door de karpervissers gebruikt als stevige hengelsteun. Zoals je wellicht wel weet wordt er bij het karpervissen statisch gevist, dit betekend dat de hengels uitliggen en daar voor uren op de zelfde plek blijven liggen. Omdat het niet handig en niet ... Read More »

Pop up boilies

Pop up boilies

Wat zijn pop up boilies? Pop up boilies zijn in principe hetzelfde als de bekende karper boilies. Het enige verschil zit hem in de pop up. Het woord zegt het al, deze boilie die gaat omhoog in plaats van naar de bodem. Dit wordt vaak toegepast in gevallen dat de normale boilie niet werkt. Wanneer is de pop-up boilie een ... Read More »

Tijgernoten kopen

tijgernoten karpervissen

Tijgernoten kopen Waar kan ik tijgernoten kopen en wat is dit eigenlijk voor aas? In dit artikel geven wij antwoord op deze vragen en laten wij zien waar u het beste tijgernoten kunt kopen. Wat zijn tijgernoten? Het woord zegt het eigenlijk al een beetje, het zijn harde noten met een tijgermotief waarmee veel op karper gevist wordt. De naam ... Read More »

Boilies kopen

Martin SB boilies kopen

Boilies kopen Boilies kopen is een serieuze gelegenheid en moet je goed over nadenken. Het is natuurlijk heel erg belangrijk dat je goed aas hebt tijdens het karpervissen, anders zit je al die uren voor niets langs de waterkant. Zoals u wellicht al weet zijn er ontzettend veel verschillende soorten boilies te koop in Nederland. Ook zijn er ontzettend veel ... Read More »

Karpervakanties

karpervakanties

Karpervakanties   Omdat karpervissen wereldwijd en ook in Nederland is uitgegroeid tot zo’n populaire sport, zijn er tegenwoordig ook voldoende reisorganisaties die hierop inspringen door karpervakanties aan te bieden. Je kunt dan een vakantie boeken naar huisjes die gelegen zijn dichtbij een gunstig en rijk karpermeer, waardoor je tijdens je vakantie eindeloos kunt gaan vissen. Zo combineer je een vakantie ... Read More »

Karpervissen in Nederland

schubkarper

Karpervissen in Nederland   Nederland leent zich bij uitstek voor de sportvisserij en door de vele karperwateren die in Nederland te vinden zijn, kan ook menig karpervisser zijn of haar hart ophalen. Karpers zijn uitermate populaire vissen om te vangen, omdat ze een grote vechtlust hebben en beschikken of een slimmigheid en afmeting waar je als sportvisser een uitdaging aan ... Read More »