Home » Karper » Fox rodpod

Fox rodpod

Fox rodpod

Welke Fox rodpods zijn er te krijgen en waar kan ik deze kopen?

Er zijn een groot aantal fox rodpods te bestellen in verschillende webwinkels. Elke rodpod heeft zijn eigen specificaties en mogelijkheden. Wij hebben een aantal fox rodpods bekeken en de beste rodpods voor u geselecteerd.

 

Fox horizon rodpodfox horizon rodpod

De fox horizon rodpod is de meest populaire Fox rodpod en de meest populaire rodpod van heel de karperwereld op dit moment. De populairiteit van deze rodpod is te verklaren door de uitstekende kwaliteit van deze pod. Karpervissers vinden het belangrijk dat een rodpod goede steun geeft aan je hengels en niet bij elke run een paar meter verplaatst. Met de fox horizon rodpod weet je dat dit niet gaat gebeuren en dat je karperhengels keurig blijven staan. Een ander groot voordeel van een fox horizon rodpod is dat je karperhengels er mooi bij staan. Dit is voor veel karpervissers ook erg belangrijk. Het ziet er natuurlijk niet uit als je karperhengels schots en scheef op een rodpod staan geslingerd. Ook is de Fox horizon rodpod populair omdat de prijs/kwaliteit verhouding erg goed is. De kwaliteit van de fox horizon rodpod is erg goedkoop in vergelijking met andere merken.De fox horizon rodpod zorgt dus voor veel steun voor je karperhengels en kunnen de hardste runs aan! De Fox horizon rodpod is niet voor niets de nummer 1 Fox rodpod!

YouTube Preview Image

Fox horizon rodpod kopen

fox horizon rodpod kopenDe fox horizon rodpod is bij verschillende webwinkels te verkrijgen. De goedkoopste aanbieder van deze rodpod is Bol. Bij bol kan je deze rodpod al bestellen voor €178,99 inclusief verzendkosten. Ook is de fox horizon rodpod 2e hands verkrijgbaar bij bol.com. Wil jij een fox horizon rodpod kopen? Klik dan hier om naar de rodpod afdeling van bol te gaan.

 

 

Fox stalker rodpodfox stalker rodpod

De fox stalker rodpod is het kleine broertje van de fox horizon rodpod. De fox stalker rodpod is iets kleiner en wat minder goed afgewerkt dan de fox horizon rodpod, maar is daar in tegen wel een stukje goedkoper. Als je een beginnende karpervisser bent is deze rodpod zeer goed aan te raden. Je hebt de kwaliteit van een fox rodpod voor een lage prijs. Net als de horizon pod is het mogelijk om met 2 of 3 hengels te vissen. Je kan deze bars zelf aanpassen, deze zitten standaard bijgeleverd bij de pod. Deze fox stalker rodpod is al verkrijgbaar vanaf €109,95 bij diverse webshops.

YouTube Preview Image

Fox stalker rodpod kopen

fox stalker rodpod kopenNet als de fox horizon rodpod raden wij aan om deze fox rodpod bij Bol te kopen. Bol werkt samen met verschillende webwinkels op hengelsport gebied en kan daarom de prijzen erg laag houden. Ook is de verzending bij bol gratis als je deze fox stalker rodpod koopt. Wil jij een fox stalker rodpod kopen? klik dan hier om naar de rodpod afdeling van bol te gaan.

Fox eclipse rodpodfox eclipse rodpod

De fox eclipse rodpod is de meest aparte rodpod in het fox assortiment. Deze rodpod heeft in plaats van de gebruikelijke 4 poten een 3 poten systeem. Deze fox rodpod ziet er dus anders uit dan de meeste rodpods en dat maakt de fox eclipse rodpod juist zo leuk. De meeste karpervissers denken dat een rodpod met 3 poten veel minder stevig is dan een rodpod met 4 poten maar dit is zeker niet waar! De fox eclipse rodpod is zo ontworpen dat de juiste steun gegeven wordt en deze rodpod dus nooit zomaar om zal vallen. Een groot voordeel van de fox eclipse rodpod kan zijn dat je hem op meerdere ondergronden kan gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan grote kiezelstenen. Een rodpod met 3 poten zet je makkelijker neer tussen grote keien dan een rodpod met 4 poten. kortom, als je een avontuurlijke karpervisser bent die op heel veel verschillende ondergronden vist is de fox eclipse rodpod wat voor jou!

YouTube Preview Image

Fox eclipse rodpod kopen

fox eclipse rodpod kopenDe fox eclipse rodpod is niet in veel webwinkels verkrijgbaar, er zijn slechts enkele webshops deze deze leveren. De goedkoopste aanbieder is wederom bol. Dit komt omdat bol veel contact heeft met de grootste hengelsportleveranciers in Nederland en daardoor de goedkoopste fox rodpods kan leveren. Wil jij een fox eclipse rodpod kopen? Klik dan hier om naar de rodpod afdeling van bol te gaan.

Fox ranger rodpodFox ranger rodpod

De fox ranger rodpod is de ultieme rodpod die op dit moment te verkrijgen is in de sportvisserij. Deze fox rodpod is bedoeld voor de meest ruige weers- en wateromstandigheden. Met de fox ranger rodpod hoef je nooit bang te zijn dat een karper je hengels mee sleurt tijdens een run, deze rodpod blijft altijd staan. De meest ervaren karpervissers zweren bij deze rodpod en willen nooit iets anders meer dan deze. Als je deze rotpod hebt hoef je nooit iets anders meer, maar dat mag je wel verwachten voor die prijs. De Fox ranger rodpod kost €425,99, maar dan heb je ook wat. Als jij klaar bent met de (kleinere) rodpods en voor het echte werk wil gaan is de fox ranger rodpod iets voor jou!

 

YouTube Preview Image

Fox ranger rodpod kopen

fox ranger rodpod kopenNa een uitgebreide prijscheck zijn wij tot de conclusie gekomen dat de fox ranger rodpod het goedkoopste is bij de hengelsport leverancier bol. Deze nieuwe aanbieder van hengelsport artikelen heeft simpelweg de laagste prijs. Je krijgt gratis verzending en als je de rodpod vandaag voor 15:00 besteld heb je hem morgen al in huis! Wil jij de fox ranger rodpod kopen? Klik dan hier om naar de rodpod afdeling van bol te gaan.

Laat een bericht achter!

Je Emailadres zal niet gepubliceerd worden. Required fields are marked *

*