Home » Tag Archives: karperfilmpjes

Tag Archives: karperfilmpjes

Karperfilmpjes: Beginnen met karpervissen deel 2

Karperfilmpjes: Beginnen met karpervissen deel 2

Dit visfilmpje is deel 2 in de reeks karperfilmpjes van Robert Grootenboer. Dit karperfilmpje is erg vermakelijk om te kijken want er wordt weer gevist op mooie stekken. Ook worden er weer een paar mooie schub en spiegelkarpers gevangen. In dit filmpje worden ook een paar dingen uitgelegd over boilies kopen en hoe je het beste met tijgernoten kunt vissen. ... Read More »

Karperfilmpjes: Beginnen met karpervissen

Karperfilmpjes: Beginnen met karpervissen

Vissen op karper is niet altijd makkelijk en daarom kun je altijd bijleren. In de karperfilmpje geven de jongens weer veel handige tips over het karpervissen. De jongens hebben een mooie karperuitrusting, in het begin van het filmpje zie je bijvoorbeeld de fox Micron beetmelder en de delkim beetmelder voorbijkomen. Ook hebben ze een mooie rodpod en karperhengels. In dit ... Read More »

Karperfilmpjes: Complete Karperfilm van Kevin Nash

Karperfilmpjes: Complete Karperfilm van Kevin Nash

Een complete Karperfilm van 2 uur die het kijken zeker waard is! Er wordt een hoop gevist op schitterende meren en rivieren. Je ziet een hoop mooie beelden van de omgeving. Ook worden er natuurlijk weer een hoop karpers gevangen. Alle soorten en maten zie je voorbijkomen. De 2 heren vissen vooral met boilies en tijgernoten. Ze hebben ook ontzettende ... Read More »

Karperfilmpjes: Pionieren 2014

Karperfilmpjes: Pionieren 2014

Een van de betere nieuwe karperfilmpjes van dit jaar. Dit filmpje is gemaakt door 2 jongens die hun karperavonturen delen met de rest van de wereld. Het karperfilmpje ziet er erg mooi uit en de kwaliteit is ook zeker goed. De jongens vissen op meerdere stekken. Ook de vangsten zijn er mooi! Er zitten vooral een paar mooie schubkarpers bij! ... Read More »

Karperfilmpjes: Karpervissen op vakantieparken

Karperfilmpjes: Karpervissen op vakantieparken

Karpervissen op vakantieparken zie je weinig filmpjes van op internet en daarom hebben wij hier eentje van geplaatst. Het is een leuk karperfilmpje met een goede uitleg over verschillende karpertechnieken en aastechnieken. Ook zie je uiteraard weer een aantal leuke vangsten voorbij komen. De karpers die ze vangen zijn niet zo groot, maar dat maakt het niet minder leuk!   Read More »

Karperfilmpjes: Karpervissen in Frankrijk

Karperfilmpjes: Karpervissen in Frankrijk

In dit karperfilmpje van Misha de Jong zijn ze in het voorjaar naar la mosselle in Frankrijk gegaan. In dit leuke karperfilmpje laten ze een aantal leuke vangsten zien. Ook hebben ze mooie beelden van de omgeving gemaakt. Misha vist met 4 hengels op een rodpod dus dat staat garant voor leuke vangsten. De karpers worden voornamelijk gevangen met boilies. ... Read More »

Karperfilmpjes VisTv: Nachtvissen op karper

Karperfilmpjes VisTv: Nachtvissen op karper

Hier weer een leuk karperfilmpje van Vistv. Dit keer gaan ze nachtvissen op karper. Ze vissen langs een mooi viswater vanaf de kant en geven verschillende handige tips. In dit filmpje laten ze onder meer de bekende karper voerboot zien. Ook vangen ze weer een aantal grote en mooie karpers!   Read More »

Karperfilmpjes VisTv: Struinend Karpervissen

Karperfilmpjes VisTv: Struinend Karpervissen

In dit karperfilmpje legt Ed van VisTv uit waar je op karper kan vissen in Nederland. Ook laat hij zien hoe je “struinend” kan karpervissen. Dit betekend dat je langs de waterkanten loopt en op zoek gaat naar karper. Hij gebruikt hiervoor een simpele penhengel met daaraan een simpel pennetje. Als aas gebruikt hij zoete mais en voert hij wat ... Read More »