Home » Visfilmpjes » Snoekfilmpjes

Snoekfilmpjes

Snoek Filmpjes

Snoek Filmpjes

Een erg leuk snoekfilmpje van het HLpredatorteam. In deze video wordt er uitgelegd hoe je moet snoeken met kunstaas. Vind op deze pagina meer tips over kunstaas kopen. Ook laten ze weer een aantal vangsten zien. Ze hebben bijvoorbeeld ook een snoek “vals” gehaakt. Dit betekend dat je de snoek niet in zijn bek, maar in zijn lichaam hebt gehaakt.Zo ... Read More »

Snoekfilmpjes: Vliegvissen op snoek

Snoekfilmpjes: Vliegvissen op snoek

Hoe moet je vlieg vissen op snoek en wat voor materiaal heb je daarvoor nodig? Hier een leuk filmpje waarin je ziet hoe je moet vliegvissen en wat daarvoor de juiste techniek is. Je ziet hoe de jongens steeds in en uit werpen met de vlieg. Dit is een essentieel onderdeel en moet goed gebeuren als je gaat vliegvissen op ... Read More »

Snoekfilmpjes VisTv: Trollen op snoek

Snoekfilmpjes VisTv: Trollen op snoek

Hoe en waar moet je trollen op snoek? In dit filmpje legt Ed van vis tv precies uit hoe je moet trollen op snoek. Het basisprincipe wordt uitgelegd en de beste trolplekken worden verteld. Ook wordt uitgelegd welk kunstaas je het beste kunt gebruiken voor het trollen.   Read More »

Snoek vangen met VisTv

Snoek vangen met VisTv

Hier ziet u weer een aflevering van VisTv. In deze aflevering laat Ed van vistv zien hoe je moet vissen op snoek en hoe je er eentje moet binnenhalen! Samen met een kleine jongen proberen ze van alles, en legt Ed nog enkele dingen uit over het vissen op snoek! Een erg leuk filmpje met leuke tips en trucs over ... Read More »

Snoeken in de polder! Vangst van 106 cm snoek

Snoeken in de polder

Snoeken in de polder Deze jongens hebben een leuke snoek gevangen in de polder! In dit snoekfilmpje zie je hoe ze een snoek van 106 centimeter binnenhalen en drillen. Hij ziet er erg mooi uit, een echte grote poldersnoek! Ze hebben deze snoek gevangen met een zogenaamde beavertail, dit is een apart stukje kunstaas. Zo te zien werkt deze erg ... Read More »