Home » Karper » Karper aas

Karper aas

Pop up boilies

Pop up boilies

Wat zijn pop up boilies? Pop up boilies zijn in principe hetzelfde als de bekende karper boilies. Het enige verschil zit hem in de pop up. Het woord zegt het al, deze boilie die gaat omhoog in plaats van naar de bodem. Dit wordt vaak toegepast in gevallen dat de normale boilie niet werkt. Wanneer is de pop-up boilie een ... Read More »

Tijgernoten kopen

tijgernoten karpervissen

Tijgernoten kopen Waar kan ik tijgernoten kopen en wat is dit eigenlijk voor aas? In dit artikel geven wij antwoord op deze vragen en laten wij zien waar u het beste tijgernoten kunt kopen. Wat zijn tijgernoten? Het woord zegt het eigenlijk al een beetje, het zijn harde noten met een tijgermotief waarmee veel op karper gevist wordt. De naam ... Read More »

Boilies kopen

Martin SB boilies kopen

Boilies kopen Boilies kopen is een serieuze gelegenheid en moet je goed over nadenken. Het is natuurlijk heel erg belangrijk dat je goed aas hebt tijdens het karpervissen, anders zit je al die uren voor niets langs de waterkant. Zoals u wellicht al weet zijn er ontzettend veel verschillende soorten boilies te koop in Nederland. Ook zijn er ontzettend veel ... Read More »

Aasgedrag karpers

aasgedrag karper

Het aasgedrag van karpers   Door goed te letten op hoe karpers leven en hier ook voldoende informatie over te lezen, kun je steeds beter bepalen welke vistechniek je het beste kunt hanteren om zoveel mogelijk karpers te vangen. Met ervaring kom je ver al kun je echter nooit helemaal zeker van zijn hoe de karpers zullen azen. Hun aasgedrag ... Read More »

Karper vissen met boilies

karper vissen met boilies

Karper vissen met boilies Karpers zijn mooie vissen met 4 baarddraden die twee aan twee verspreid zitten op zowel de bovenlip als in de mondhoeken. Ook hebben karpers een lange rugvin, waarvan de eerste vinstralen uitsteken. Het is uiterst populair om op karpers te vissen, waarschijnlijk omdat het grote en krachtige vissen zijn, waar tevens eigenlijk het hele jaar door ... Read More »