Home » Karper » Boilies kopen

Boilies kopen

Boilies kopen

Boilies kopen is een serieuze gelegenheid en moet je goed over nadenken. Het is natuurlijk heel erg belangrijk dat je goed aas hebt tijdens het karpervissen, anders zit je al die uren voor niets langs de waterkant.
Zoals u wellicht al weet zijn er ontzettend veel verschillende soorten boilies te koop in Nederland. Ook zijn er ontzettend veel verschillende merken te verkrijgen. Welke merken boilies zijn goed en welke zijn minder goed? Deze keuze staat voor niemand vast. De ene karpervisser heeft goede ervaring met Martin SB boilies, en de andere karpervisser vindt Proline boilies de allerbeste. Deze keuze ligt een de gevangen karpers en kan dus erg verschillen per persoon. Wij hebben een keuze gemaakt van onze  favoriete boilies merken en hebben deze voor u op een rijtje gezet. We beginnen met het goedkoopste merk en het laatste merk is het duurste. Dit hebben we berekend per kilo zak. Hopelijk heeft u hier wat aan tijdens het boilies kopen!

Boilies kopen van Martin SB

Martin SB boilies kopen

Martin SB loopt al vele jaren mee in de boiliewereld en is al een heel bekend boiliemerk geworden. Er wordt erg veel mee gevangen en dus hebben deze boiliemakers zichzelf zeker bewezen. Martin SB heeft heel veel verschillende soorten boilies. Ze hebben hun assortiment goed afgestemd op de verschillende soorten seizoenen. Zo kun je hier voor elk seizoen de juiste boilie verkrijgen. De meest populaire boiliesoorten van Martin SB zijn de Robin Red varianten en de Tiger Peanut boilies. Martin SB is daarom dus een aanrader en is zeker eens het proberen waard. Qua prijs is Martin SB een van de goedkoopste boilie merken. Je hebt al een 1 kilo zak boilies voor slechts €8,99. Wil jij Martin SB boilies kopen? Dat kan bij de volgende webshops:

->Bol.com
Raven.nl

Boilies kopen van ProlineProline boilies kopen

Proline is een groot hengelsport merk dat zich ook bezighoud met de vervaardiging van boilies. Ze besteden heel veel tijd in de ontwikkeling van hun boilie producten, en dit betaald zich ook uit! De vangsten op de proline boilies zijn veelbelovend en bewijzen zichzelf uitstekend. De prijs van de proline boilies is betaalbaar, dat is ook wel een belangrijk punt. Zo heb je al een zak proline boilies voor slechts €9,50 Wil jij proline boilies kopen? Hiervoor zijn verschillende webshops die deze aanbieden, hieronder de goedkoopste proline boilies:

->Bol.com
Raven.nl

Berkley boilies kopenBerkley boilies kopen

Dit merk mag ook niet ontbreken in ons beste boilie overzicht. Berkley boilies zijn sinds vele jaren een grote speler in de boilie markt. De berkley boilies zijn vooral ekend om hun squid en fish boilies. Dit zijn de meeste verkochte berkley boilies van dit moment. Deze boilies hebben goede vangsten opgeleverd en zorgen nog steeds voor veel actie op de hengels. De prijs van berkley boilies is wat hoger dan de andere boilie merken. Zo kost een 1 kilo zak boilies €10,95.  Wil jij berkley boilies bestellen? Dat kan nu bij de volgende webshops:

Hengelsportknaller.nl
Raven.nl

 

 

Grote Partijen boilies kopenboilies

Wil jij grotere hoeveelheden?. Bijvoorbeeld om een voerstek aan te maken of omdat je op een karpervakantie gaat. Dan is het verstandig om een bulkaanbieding te bestellen bij bol.. Dit zijn grote partijen boilies voor een lage prijs. Om even een prijsindicatie te geven: Voor een Emmer van 5 kilo proline boilies betaal je €44,95. Wil jij ook een emmer boilies kopen met bulkvoordeel? Klik dan hier om naar Bol te gaan.

Laat een bericht achter!

Je Emailadres zal niet gepubliceerd worden. Required fields are marked *

*