Home » Tag Archives: karper filmpjes

Tag Archives: karper filmpjes

Karperfilmpjes: Beginnen met karpervissen deel 2

Karperfilmpjes: Beginnen met karpervissen deel 2

Dit visfilmpje is deel 2 in de reeks karperfilmpjes van Robert Grootenboer. Dit karperfilmpje is erg vermakelijk om te kijken want er wordt weer gevist op mooie stekken. Ook worden er weer een paar mooie schub en spiegelkarpers gevangen. In dit filmpje worden ook een paar dingen uitgelegd over boilies kopen en hoe je het beste met tijgernoten kunt vissen. ... Read More »

Karperfilmpjes: Beginnen met karpervissen

Karperfilmpjes: Beginnen met karpervissen

Vissen op karper is niet altijd makkelijk en daarom kun je altijd bijleren. In de karperfilmpje geven de jongens weer veel handige tips over het karpervissen. De jongens hebben een mooie karperuitrusting, in het begin van het filmpje zie je bijvoorbeeld de fox Micron beetmelder en de delkim beetmelder voorbijkomen. Ook hebben ze een mooie rodpod en karperhengels. In dit ... Read More »

Karperfilmpjes: Complete Karperfilm van Kevin Nash

Karperfilmpjes: Complete Karperfilm van Kevin Nash

Een complete Karperfilm van 2 uur die het kijken zeker waard is! Er wordt een hoop gevist op schitterende meren en rivieren. Je ziet een hoop mooie beelden van de omgeving. Ook worden er natuurlijk weer een hoop karpers gevangen. Alle soorten en maten zie je voorbijkomen. De 2 heren vissen vooral met boilies en tijgernoten. Ze hebben ook ontzettende ... Read More »

Karperfilmpjes: Pionieren 2014

Karperfilmpjes: Pionieren 2014

Een van de betere nieuwe karperfilmpjes van dit jaar. Dit filmpje is gemaakt door 2 jongens die hun karperavonturen delen met de rest van de wereld. Het karperfilmpje ziet er erg mooi uit en de kwaliteit is ook zeker goed. De jongens vissen op meerdere stekken. Ook de vangsten zijn er mooi! Er zitten vooral een paar mooie schubkarpers bij! ... Read More »