Home » Kunstaas

Kunstaas

Kunstaas baars

baars kunstaas softbaits

Kunstaas baars Vissen op baars met kunstaas wordt steeds populairder in de sportvisserij. Vroeger werd er veel meer gevist op snoek naar tegenwoordig zie je dat de baars ook steeds meer bevist wordt. Dit komt omdat de baars een onderschatte vis was, en nog steeds wel is. De baars is relatief klein maar heeft de vechtlust van een snoek. Je ... Read More »

Kunstaas snoek

kunstaas snoek

Snoeken met kunstaas Met welke soorten kunstaas snoek kan ik het beste snoekvissen? Er zijn ontzettend veel soorten kunstaas te krijgen in allerlei soorten en maten, maar welke soorten zijn het beste voor snoekvissen? Op deze vraag is moeilijk antwoord te geven. Een snoek bijt in principe in heel veel soorten  kunstaas, het gaat er hierbij om dat het kunstaas ... Read More »

Kunstaas kopen

Kunstaas kopen

Online kunstaas kopen Er zijn heel veel verschillende soorten kunstaas en die zijn allemaal bedoeld voor verschillende soorten vissen. Zo is het verstandiger om tijdens het vissen op snoek niet met een kleine shad, maar met een goede plug te vissen. Een ander voorbeeld is als je bijvoorbeeld op kleine baars aan het vissen bent, dat je niet met een ... Read More »