Home » Kunstaas » Baars » Kunstaas baars

Kunstaas baars

Kunstaas baars

Vissen op baars met kunstaas wordt steeds populairder in de sportvisserij. Vroeger werd er veel meer gevist op snoek naar tegenwoordig zie je dat de baars ook steeds meer bevist wordt. Dit komt omdat de baars een onderschatte vis was, en nog steeds wel is. De baars is relatief klein maar heeft de vechtlust van een snoek. Je krijgt een baars niet zomaar binnen gedraaid! Het kunstaas dat je het beste voor een baars kan gebruiken is zeker niet bepaald, maar je kunt nu wel een klein verschil maken tussen snoek kunstaas en baars kunstaas.

Welk kunstaas kan ik het beste voor baars gebruiken?

Wij hebben een klein lijstje gemaakt met de , naar onze mening, beste kunstaas baars soorten voor het vissen op baars. Wij hebben hierin 3 soorten opgesteld.

kunstaas baars

Nummer 1: De baars spinner

De baars spinner is bij ons de favoriet als we gaan vissen op baars! Baarzen houden van felle en snelle bewegingen en daarvoor is een spinner uitermate geschikt. Met name de reflecterende spinners zijn uitermate geschikt! De baars is een vis die niet lang twijfelt bij het toeslaan en daarom kan het wel eens zijn dat de baars niet goed gehaakt zit en daardoor dus lost.

 

 

Nummer 2: De baarsplugkunstaas baars kopen

Ook met een baarsplug kan prima op baars gevist worden. Een baars is niet snel bang en is een echte schrokkop. Je zult snel zien dat baarzen al in pluggen kunnen bijten die bijna even groot zijn als de baars zelf! Ons advies is om een niet te grote plug te nemen want dan zul je enkel de grote baars vangen, en kan de vangst dus een beetje tegenvallen.

Nummer 3: De baars softbaits

Je kunt met softbaits mooie baarzen vangen. Zoals we al zeiden is de baars niet kieskeurig qua aas, dus zal hij ook in de softbaits baars kunstaas softbaitsbijten. Je kunt met softbaits leuke baarzen vangen maar onze voorkeur gaat toch uit naar een baarsspinner of baarsplug. Simpelweg omdat we met die andere kunstaas baars soorten meer baarzen hebben gevangen. Maar dit is slecht onze mening, het kan goed zijn dat andere vissers juist wel veel baarzen vangen met een softbait! Ben jij het hier niet mee eens? Reageer dan eens onderaan de pagina en laat weten wat jij het beste baars kunstaas vind!

 

Kunstaas baars kopen

Kunstaas kopen kan bij verschillende online webshops die een breed assortiment hebben. Wij hebben uitgekozen welke online kunstaas webshops het beste zijn. Hierin hebben wij gekeken naar prijs, kwaliteit en levering! Hieronder onze beste kunstaas shops:

Kunstaas bestellen bol

Bol.com is een sinds kort een aanbieder van hengelsportartikelen en hebben een ontzettend groot assortiment. Ook hanteren ze zeer goede prijzen en een goede levertijd

Klik hier om naar de kunstaasafdeling van bol.com te gaan

kunstaas kopen raven

Raven is ook een grote hengelsport artikelen webshop die zeker het bekijken waard is. Ze hebben een erg leuke kunstaas afdeling met voordelige prijzen en een goede levertijd

Klik hier om naar de kunstaas afdeling van raven te gaan

Laat een bericht achter!

Je Emailadres zal niet gepubliceerd worden. Required fields are marked *

*