Home » Visfilmpjes » KarperFilmpjes

KarperFilmpjes

Het Mysterie Ontrafeld deel 3

Het Mysterie Ontrafeld deel 3

Het derde en laatste deel van de serie het mysterie ontrafeld. In dit gedeelte gaan de makers van de karperfilm vooral in op het gebruik van verschillende rigs. Ze laten al deze rigs zien onder water en hoe ze werken. Ook zie je nog enkele leuke vangsten voorbij komen.   Read More »

Het Mysterie Ontrafeld deel 2

Het Mysterie Ontrafeld deel 2

Deel 2 van de 3 delige serie het mysterie ontrafeld. Alweer een ontzettend leuke dvd met een hoop onderwaterbeelden van de karpers. Er wordt een hoop uitgelegd over de verschillende aassoorten en voer, en hoe hier op wordt gereageerd door de karpers! Read More »

Het Mysterie Ontrafeld deel 1

Het Mysterie Ontrafeld deel 1

De bekende karperdvd het mysterie ontrafeld. In deze 3 delige dvd serie laten de makers van de dvd zien hoe het er aan de andere kant van de lijn uitziet, onderwater dus. Ze hebben een camera geplaatst bij hun aas. Op deze manier krijg je unieke beelden te zien van karpers die aan het azen zijn op je voerstek en ... Read More »

Karpervissen op de Franse kanalen

Karpervissen op de Franse kanalen

Weer een leuk visverslag van een sessie op de Franse kanalen. Een leuke karpersessie met ontzettend veel vangsten. Deze vangsten zijn vastgelegd op video’s en foto’s. Er zitten weer een aantal leuke schubs en spiegels bij! Veel kijkplezier:)   Read More »

Karperfilmpjes: 4 Daagse Karpersessie Zuiderdiep Stellendam

Karperfilmpjes: 4 Daagse Karpersessie Zuiderdiep Stellendam

Dit is een leuk en goed gemonteerd karperfilmpje over een 4 daagse karpersessie. In dit karperfilmpje van een kwartier wordt er van begin tot eind laten zien hoe je moet vissen op karper. Zo zie je bijvoorbeeld beelden van een leuke voerboot en laten ze hun andere karperspullen aan het werk zien. Kortom, weer een leuk karperfilmpje voor onze karperfilmpjes ... Read More »

Karperfilmpjes: Beginnen met karpervissen deel 2

Karperfilmpjes: Beginnen met karpervissen deel 2

Dit visfilmpje is deel 2 in de reeks karperfilmpjes van Robert Grootenboer. Dit karperfilmpje is erg vermakelijk om te kijken want er wordt weer gevist op mooie stekken. Ook worden er weer een paar mooie schub en spiegelkarpers gevangen. In dit filmpje worden ook een paar dingen uitgelegd over boilies kopen en hoe je het beste met tijgernoten kunt vissen. ... Read More »

Karperfilmpjes: Beginnen met karpervissen

Karperfilmpjes: Beginnen met karpervissen

Vissen op karper is niet altijd makkelijk en daarom kun je altijd bijleren. In de karperfilmpje geven de jongens weer veel handige tips over het karpervissen. De jongens hebben een mooie karperuitrusting, in het begin van het filmpje zie je bijvoorbeeld de fox Micron beetmelder en de delkim beetmelder voorbijkomen. Ook hebben ze een mooie rodpod en karperhengels. In dit ... Read More »