Home » Snoek » Hoe moet ik vissen op snoek?

Hoe moet ik vissen op snoek?

Hoe moet ik op snoek vissen?

Hoe moet ik vissen op snoek

Hengel:

Bijna elke snoekvisser vist op snoek met de bekende werphengel. Een werphengel wordt gebruikt omdat het bij snoeken belangrijk is dat je actief vist. Dit betekend dat je (kunst)aas steeds in beweging moet zijn. Daarom is een werphengel echt een vereiste. Op deze manier kan je je aas steeds opnieuw inwerpen en blijf je actief.

Werphengel snoeken

 

Aas:

Er zijn verschillende soorten aas om op snoeken te vissen, hieronder een lijstje met de bekendste en meest gebruikte soorten kunstaas. Vaak kun je kunstaas online kopen:

  • Snoekpluggen : De imitatie vissen
  • Snoekblinkers: De draaiende spinners
  • Snoektwisters: de fel bewegende rubberen visjes, ook voor gebruikt voor snoekbaars
  • Snoekshads: de rubberen namaakvisjes, ook voor gebruikt voor snoekbaars
  • Doodaas

Handelingen

Het is bij snoeken belangrijk dat je je kunstaas vele malen ingooit en langzaam weer indraait. Je moet als het ware een visje imiteren met je kunstaas zodat de snoek denkt dat het een echte vis is en toeslaat op je aas. Er zijn vele manieren om het visje in te halen, denk aan snel,langzaam en met tussenpozen. Er is geen beste of slechtste inhaaltechniek, het gaat erom wat je zelf denkt dat per viswater het beste is. Bij het vissen op snoek is het absoluut een vereiste om een sterke (werphengel) te gebruiken! Snoeken zijn een van de sterkste zoetwatervissen dus bereid je maar voor op een hevige drill!

Hoe moet ik op snoek vissen? Hengel: Bijna elke snoekvisser vist op snoek met de bekende werphengel. Een werphengel wordt gebruikt omdat het bij snoeken belangrijk is dat je actief vist. Dit betekend dat je (kunst)aas steeds in beweging moet zijn. Daarom is een werphengel echt een vereiste. Op deze manier kan je je aas steeds opnieuw inwerpen en blijf je actief.   Aas: Er zijn verschillende soorten aas om op snoeken te vissen, hieronder een lijstje met de bekendste en meest gebruikte soorten kunstaas. Vaak kun je kunstaas online kopen: Snoekpluggen : De imitatie vissen Snoekblinkers: De draaiende spinners…

Review Overview

User Rating: 3.35 ( 6 votes)
0

One comment

Laat een bericht achter!

Je Emailadres zal niet gepubliceerd worden. Required fields are marked *

*