Home » Tag Archives: snoekbaars filmpjes

Tag Archives: snoekbaars filmpjes

Snoekbaars filmpjes: Snoekbaarzen met Bertus Rozemeijer

Snoekbaars filmpjes: Snoekbaarzen met Bertus Rozemeijer

In dit leuke snoekbaars filmpje gaat het berkley team samen met Bertus Rozemeijer op pad om te gaan vissen op snoekbaars. Ze maken in dit filmpje gebruik van de techniek “verticalen”. Wat dit is en hoe je dit moet doen wordt goed uitgelegd in dit filmpje. Ook zitten er uiteraard weer wat leuke snoekbaars vangsten in deze film.   Read More »

Snoekbaars filmpjes: Snoekbaarzen vanaf de kant

Snoekbaars filmpjes: Snoekbaarzen vanaf de kant

In deze aflevering van vistv gaat het weer eens een keer over snoekbaarzen.  Ze laten in dit filmpje zien hoe je moet snoekbaarzen vanaf de kant in plaats vanaf een boot. Er worden weer diverse technieken uitgelegd en verschillende soorten aas besproken. En zoals gebruikelijk ook weer een aantal leuke vangsten!     Read More »

Snoekbaars vangen met Visblad tv

Snoekbaars vangen met Visblad tv

Snoekbaars vangen met Ed Hier weer een aflevering van Visblad Tv. In deze aflevering wordt er gevist op snoekbaarzen. De snoekbaars is een hele lastige vis om op te vissen dus bereiden ze zich goed voor. In dit snoekbaars filmpje vangen ze een ontzettende grote snoekbaars op de bijhengel! Ze maken in dit filmpje gebruik van hele grote shads met ... Read More »