Home » Snoek » Vissen op Snoek

Vissen op Snoek

Waarmee moet ik vissen op snoek?

Pluggen snoek

Waarmee moet ik op snoek vissen? Er zijn meerdere manieren om op snoek te vissen namelijk: Snoeken met kunstaas Snoeken met doodaas Snoeken met levend aas Snoekvissen met kunstaas Dit is de meest populaire manier van snoekvissen. Kunstaas is er in verschillende vormen en maten hieronder een lijstje met verschillende soorten: Pluggen Blinkers Twisters Shads Pluggen Dit is het meest ... Read More »

Hoe moet ik vissen op snoek?

Hoe moet ik vissen op snoek

Hoe moet ik op snoek vissen? Hengel: Bijna elke snoekvisser vist op snoek met de bekende werphengel. Een werphengel wordt gebruikt omdat het bij snoeken belangrijk is dat je actief vist. Dit betekend dat je (kunst)aas steeds in beweging moet zijn. Daarom is een werphengel echt een vereiste. Op deze manier kan je je aas steeds opnieuw inwerpen en blijf ... Read More »

Vissen op snoek

Snoek

Vissen op Snoek Hoe moet ik vissen op snoek en op welke manier vang ik de meeste snoeken? Dit is een vraag die veel vissers zich stellen en hopen antwoord op te krijgen. Het leuke van vissen is dat die vraag eigenlijk nooit beantwoord kan worden. Niemand kan voorspellen wanneer en hoe je een snoek vangt, het enige wat je ... Read More »