Home » Kunstaas » Kunstaas snoek

Kunstaas snoek

Snoeken met kunstaas

Met welke soorten kunstaas snoek kan ik het beste snoekvissen?

Er zijn ontzettend veel soorten kunstaas te krijgen in allerlei soorten en maten, maar welke soorten zijn het beste voor snoekvissen? Op deze vraag is moeilijk antwoord te geven. Een snoek bijt in principe in heel veel soorten  kunstaas, het gaat er hierbij om dat het kunstaas goed gepresenteerd wordt. Ook verschilt het erg veel op het water waar je gaat vissen. Toch hebben wij een lijstje gemaakt met wat voor ons het beste kunstaas snoek is. Maar dit kan per vissers verschillen! Hieronder een overzicht:

Nummer 1: Snoekpluggen

kunstaas snoek

Snoekpluggen blijft voor ons de grote favoriet voor het vissen op snoek. Met een plug heb je vaak de meeste actie en vangen wij het meest. Een goede plug zorgt voor een mooi effect onderwater en verleidt snoeken vaak om toe te slaan. Een plug is in meerdere varianten te krijgen. Een een-delige, twee-delige en 3 delige plug. Het verschil tussen deze 3 soorten is de werking onderwater. Een driedelige plug beweegt meer dan een eendelige plug. Welke van de 3 beter is, is niet te zeggen. Dit verschilt ook weer erg per visser, de ene vangt veel met de eendelige en de ander met de driedelige. Dit moet je voor jezelf als snoekvisser ontdekken.

Nummer 2: SnoekspinnersKunstaas spinner snoek

Spinners, ook wel blinkers genoemd,  zijn ook uitermate geschikt om mee op snoek te vissen. Waarom staat de spinner dan niet op 1? Dit komt omdat je bij een spinner ook vaak een baars vangt. Dit is ook zeker leuk, maar als je puur en alleen op snoek vist hoop je natuurlijk dat je alleen maar snoeken vangt. Dan ben je natuurlijk een beetje teleurgesteld als je een baars uit het water haalt. Ook bij de spinners heb je meerdere soorten en maten en kleuren. Hierin is ook geen beste soort uit te kiezen, dit is ook meningsgebonden. Een tip die wij wel mee kunnen geven is: Neem tijdens het vissen op snoek met een spinner niet een te kleine spinner. als je dit doet vergroot je de kans op een baars!

Nummer 3: Snoekshads

kunstaas shad snoek

Met snoekshads valt ook zeker leuke snoek te vangen, maar wij verkiezen toch liever een plug of een blinker hierboven. De reden hiervoor is simpelweg dat wij vinden dat de shad niet te opvallende genoeg is voor een shad. Eigenlijk is een shad veel meer geschikt voor het vissen op snoekbaars. Desalniettemin is het zeker leuk en aan te raden om het een keer te proberen. Het is zeker mogelijk om ook leuke snoeken te landen met een goede shad!

Kunstaas snoek kopen

Kunstaas kopen kan bij verschillende online webshops die een uitgebreid assortiment hebben. Wij hebben een selectie gemaakt, waarvan wij vinden dat dat de beste webshops zijn. Hierin hebben wij gekeken naar prijs, kwaliteit en levering! Hieronder onze beste shops:

Kunstaas bestellen bol

Bol.com is een sinds kort een aanbieder van hengelsportartikelen en hebben een ontzettend groot assortiment. Ook hanteren ze zeer goede prijzen en een goede levertijd

Klik hier om naar de kunstaasafdeling van bol.com te gaan

kunstaas kopen raven

Raven is ook een grote hengelsport artikelen webshop die zeker het bekijken waard is. Ze hebben een erg leuke kunstaas afdeling met voordelige prijzen en een goede levertijd

Klik hier om naar de kunstaas afdeling van raven te gaan

Laat een bericht achter!

Je Emailadres zal niet gepubliceerd worden. Required fields are marked *

*