Home » Karper » Beetmelders » Fox beetmelders

Fox beetmelders

Fox beetmelders

De fox beetmelders zijn al sinds lange tijd niet meer weg te denken uit de karpervisserij. De beetmelders van fox zijn een van de populairste en best verkochte beetmelders van de afgelopen tijd. Hoe komt dit? De beetmelders van Fox zijn jarenlang getest en zijn gemaakt van de beste materialen. Hierdoor hebben ze een ontzettende goed beet registratie en zijn ze bestand tegen alle weersomstandigheden. Een andere reden waarom dat Fox beetmelders zo populair zijn is omdat de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend is. De fox beetmelders zijn niet goedkoop maar je krijgt er wel een heleboel voor terug! Er zijn verschillende soorten fox beetmelders. Wij hebben de beste Fox piepers op een rijtje gezet.

Fox micron MX beetmelderFox micron MX

Dit is de populairste Fox beetmelder van dit moment. De Fox micron MX is een goede, basic beetmelder die van alle functionaliteiten is voorzien. Je kunt gebruik maken van een volumeknop en toonhoogte knop. Ook zitten er 2 gevoeligheidsstanden op. Deze kan je gebruiken als je bijvoorbeeld verschillende weersomstandigheden hebt. De beetmelder registreert tot op de millimeter elke lijnbeweging en laat zich dan ook goed horen. Deze beetmelder is zeer geschikt als je een wat meer ervaren karpervisser bent, maar niet teveel wilt uitgeven aan fox beetmelders. Ook als beginnende karpervisser is deze fox micron MX zeker aan te raden. Op deze manier heb je toch de kwaliteit van Fox voor een lage prijs. De Fox micron MX is goed te combineren met een fox horizon rodpod, maar past natuurlijk op rodpods van andere merken. De Fox micron MX beetmelder is al te bestellen voor €63,99 per stuk inclusief verzendkosten.

YouTube Preview Image

 

Fox micron MFox micron m

De Fox micron M is de basis beetmelder van Fox. De Fox micron m is een leuke en goede fox pieper voor een mooie prijs. Deze fox pieper is aan te raden aan de beginnende karpervisser die gewoon een goede beetmelding wil en niet met slechte beetmelders wil vissen. De fox micron M heeft een handig volumeknop en een goede ledverlichting. Met deze fox beetmelders zal je dus snel genoeg merken dat je beet hebt. De bovenkant van de Fox micron m is voorzien van een rubberen laag. Op deze manier zullen je hengels niet beschadigt raken als je ze op je fox rodpod of banksticks legt. De Fox micron M is al te bestellen vanaf €45,99 bij diverse hengelsportwinkels.

 

YouTube Preview Image

Fox micron NXbeetmelder

De Fox micron NX behoort tot de betere beetmelders binnen het Fox assortiment. De Micron NX productlijn is een aantal jaren nieuwer dan de MX lijn en dat merk je goed aan de verbeteringen. De Fox micron NX heeft een uitstekende lijnregistratie en zal bij elke beweging een signaal afgeven. De NX is zeer populair onder de ervaren karpervissers en wordt vaak gebruikt tijdens het nachtvissen. De Fox micron NX zal jou zeker wakker maken als je beet hebt! Deze fox beetmelder heeft een ingebouwd intelligentie systeem. Dit betekend dat je fox pieper niet zal afgaan als er slechts een beetje wind waait. Dit scheelt je veel spanning! De prijs van de Fox Micron NX is wat hoger dan de MX varianten. Dit komt omdat de kwaliteit simpelweg een stuk beter is en meer opties heeft. De fox micron NX is te koop vanaf €131,44.

YouTube Preview Image

 

Fox Micron NX-rFox micron NX-r

De Fox micron NX-r is een van de beste beetmelders uit het fox beetmelders assortiment. Deze beetmelder is een van de betere beetmelders op de sportvismarkt en zal jou nooit teleurstellen. Met vele ingebouwde gevoeligheidsinstellingen kan jij jou Fox micron NX-r beetmelder precies instellen zoals jij dat wil. Een andere handige feature op deze fox beetmelders is het terugzak systeem. Als je tijdens een aanbeet een terugzakker hebt hoor je een ander geluid dan wanneer je een wegloper hebt. Op deze manier weet je hoe je moet aanslaan en zal je dus minder snel een karper verspelen. En daar is waar het om gaat. De Fox micron NX-r is dus een echte aanrader als jij een echte ervaren karpervisser bent die alles doet om het maximale eruit te halen. De Fox micron NX-r beetmelder heeft nog enkele andere leuke opties. Denk hierbij aan verschillende kleuren led verlichting, verschillende soorten toonhoogtes en verstelbare gevoeligheidssensors. Kortom, een top kwaliteit Fox beetmelder. De Fox micron NX-r beetmelder is te koop vanaf €206,99 per stuk. Er is ook een Fox micron NX-r set te bestellen.

YouTube Preview Image

Laat een bericht achter!

Je Emailadres zal niet gepubliceerd worden. Required fields are marked *

*