Home » Karper » Vissen op Karper » Nachtvissen op karper

Nachtvissen op karper

Nachtvissen op karper

Nachtvissen op karper
Hoewel er voor het vissen op karpers zelf niet specifieke regels bestaan over wanneer je wel of niet mag vissen, ben je wel gebonden aan een bepaald seizoen als je van plan bent om ’s nachts te gaan vissen. Dit gaat op voor de uren tussen twee uur na zonsondergang en één uur voor zonsopgang. Er zijn wateren waarvoor de minister een vrijstelling heeft gegeven, zodat nachtvissen het hele jaar is toegestaan.

Nachtvispas aanvragen

Soms vraagt een visrechthebbende om het aantonen dat je een speciale nachtvispas hebt om daar ’s nachts te mogen vissen. Hiervoor geld soms een uitzondering, zodat je alsnog in de periode van 1 juni t/m 31 augustus mag vissen. In stadsvijvers is het over het algemeen verboden om te vissen op karpers, al word dit vaak alsnog gedoogd. Vaak zijn deze nachtvispassen verkrijgbaar bij de gemeente. Ook kan deze soms bij een hengelsportzaak of hengelsportvereniging te krijgen zijn. Als je het niet weet is het altijd verstandig om de lokale hengelsportvereniging te bellen, deze weten hier vaak wel antwoord op te geven.

Nachtvissen op karper Hoewel er voor het vissen op karpers zelf niet specifieke regels bestaan over wanneer je wel of niet mag vissen, ben je wel gebonden aan een bepaald seizoen als je van plan bent om ’s nachts te gaan vissen. Dit gaat op voor de uren tussen twee uur na zonsondergang en één uur voor zonsopgang. Er zijn wateren waarvoor de minister een vrijstelling heeft gegeven, zodat nachtvissen het hele jaar is toegestaan. Nachtvispas aanvragen Soms vraagt een visrechthebbende om het aantonen dat je een speciale nachtvispas hebt om daar ’s nachts te mogen vissen. Hiervoor geld soms…

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0

Laat een bericht achter!

Je Emailadres zal niet gepubliceerd worden. Required fields are marked *

*